skip to Main Content

Despre Noi

EST METALCAB are la bază o echipă tânără şi dinamica care şi-a propus să dezvolte un business serios în domeniul fabricării şi distribuţiei produselor din sârmă.

Producţia a început încă din 2006 , la nivel de hobby utilizând o maşină de plasă cu operare manuală care nu era foarte productivă , intr-u spaţiu de lucru foarte mic .

Avantajul era că lucrăm doar pe comandă şi puteam produce dimensiuni de plasa de gard care erau evitate de producătorii mai mari. În anul 2009 am înfiinţat societatea Est Metalcab pentru a crea un cadru organizat în care să ne desfăşurăm activitatea.

Comercializarea altor produse

Din anul 2011 am început să comercializăm şi alte produse din sârmă cum ar fi panouri bordurte zincate sau panouri gard plastifiate plus sârme şi cuie în toată gama de dimensiuni.

O dezvoltare mai serioasă am avut în anul 2012 , când am acizitionat o maşină de transport marfa, am creat un birou şi am mărit spaţiul de producţie şi depozitare.

În 2013 am achiziţionat două maşini automate pentru împletit sârmă pentru a creşte considerabil capacitatea de producţie. Concomitent am început să stocăm marfă pentru a reduce timpul de onorare al comenzilor.

Utilaje noi

Dorim să ne dezvoltăm producţia şi pe alte produse , urmând să mai acizitionam şi alte utilaje. Ne distribuim produsele în toată România şi urmează să mai achiziţionăm şi alte mijloace de transport pentru a răspunde cât mai bine cerinţele şi nevoile clienţilor noştri.

Nou. Din vara 2020 ne-am mutat la noul sediu din Sanmargita judeţul Cluj , spaţiu considerabil mai mare decât cel precedent.

2022 – Am implementat sistemul de managment al calităţii producţiei după standard ISO 9001:2015 . Certificare nr 993 C.

În prezent deţinem :

  • șase utilaje automate pentru producţia de plasa împletită din sârmă , unul dintre ele având capacitatea de a produce lăţimi până la trei metri .
  • maşina automată de produs sârmă ghimpată
  • linie de producţie panouri de gard bordurate şi panouri tip grilaj
  • maşini de îndreptat şi debitat sârmă
  • aparatura pentru debitare şi sudura stâlpi din oţel cu talpa
Back To Top