skip to Main Content

Plasa gard zincata

Plasa gard zincata si panouri bordurate pentru gard.

Productie plase si panouri

Producem si distribuim la nivel de fabrica toata gama de plase impletite zincate , panouri bordurate zincate si plase sudate zincate pentru garduri. Ne-am propus sa dezvoltam acest business la cel mai inalt nivel , urmand sa diversificam productia si spre alte articole din sarme din sfera materialelor pentru constructii. Fabrica noastra dispune de mai multe utilaje utomate de confectionat plase impletite din sarma , atat plasa economica cat si plase de diametru mare , pentru uz la gabioane sau consolidari. Utilaje noi pentru confectionat sarma ghimpata, stalpi pentru gard drepti sau cu placuta sudata MiG. 

Linia noastra automata pentru plasa sudata zincata si panouri bordurate are o capacitate suficienta pentru a putea asigura cantitatile solicitate de clientii nostri , atat depozite si revanzatori cat si clienti individuali. https://www.estmetalcab.ro/produse/panouri-gard-zincate/

Producem si plasa gard zincata sudata la panou , un produs din ce in ce mi popular pe piata din Romania , folosit la realizarea gardurilor decorative din piatra. Avem o mare flexibilitate legat de dimensiunile celulei si a formatului in cazul acestui tip de panouri. Furnizam acest tip de plase colaboratorului nostru Gabion Transilvania . Ei realizeaza confectiile precum stalpi din plasa sudata , cutii din plasa sudata pentru piatra si toate accesoriile necesare montajului. https://gabiontransilvania.ro/ 

Distributie

Intrucat ne adresam in principal distribuitorilor si comerciantilor de materiale pentru constructii si materiale metalurgice . Urmarim dezvoltarea capacitatii noastre de transport prin achizitia de camioane si utilitare de 12 sau 3.5 tone. Dorim a veni in sprijinul clientilor in ceea ce priveste livrarea marfurilor.
Comercializam toata gama de produse metalurgice pentru constructii , cum ar fi cuiele de uz general. Sarma moale neagra de diferite diametre , plasa impletita hexagonala tip rabitz sau tip dublu rasucit pentru gabion . Plasa sudata zincata la rola , sarme zincate de diferite grosimi.

Urmeaza sa achizitionam utilaje noi de ultima generatie pentru a putea produce la nivel competitiv plasa sudata zincata la rola pentru gard si plasa impletita cu ochi hexagonal tip Rabitz. 

This Post Has 0 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back To Top