Despre Noi – Est Metalcab

Despre Noi

EST METALCAB are la baza o echipa tanara si dinamica care si-a propus sa dezvolte un business serios in domeniul fabricarii si distributiei produselor din sarma.
Productia a inceput inca din 2006 , la nivel de hobby utilizand o masina de plasa cu operare manuala care nu era foarte productiva , intr-u spatiu de lucru foarte mic . Avantajul era ca lucram doar pe comanda si puteam produce dimensiuni de plasa de gard care erau evitate de producatorii mai mari. In anul 2009 am infiintat societatea Est Metalcab pentru a crea un cadru organizat in care sa ne desfasuram activitatea.

Din anul 2011 am inceput sa comercializam si alte produse din sarma cum ar fi panouri bordurte zincate sau panouri gard plastifiate plus sarme si cuie in toata gama de dimensiuni. O dezvoltare mai serioasa am avut in anul 2012 , cand am acizitionat o masina de transport marfa, am creat un birou si am marit spatiul de productie si depozitare. In 2013 am achizitionat doua masini automate pentru impletit sarma pentru a creste considerabil capacitatea de productie. Concomitent am inceput sa stocam marfa pentru a reduce timpul de onorare al comenzilor.

Dorim sa ne dezvoltam productia si pe alte produse , urmand sa mai acizitionam si alte utilaje. Ne distribuim produsele in toata Romania si urmeaza sa mai achizitionam si alte mijloace de transport pentru a raspunde cat mai bine cerintele si nevoile clientilor nostri.

Nou. Din vara 2020 ne-am mutat la noul sediu din Sanmargita judetul Cluj , spatiu considerabil mai mare decat cel precedent.
2022 - Am implementat sistemul de managment al calitatii productiei dupa standard ISO 9001:2015 . Certificare nr 993 C.

In prezent detinem :
- Č™ase utilaje automate pentru productia de plasa impletita din sarma , unul dintre ele avand capacitatea de a produce latimi pana la trei metri .
- masina automata de produs sarma ghimpata
- linie de productie panouri de gard bordurate si panouri tip grilaj
- masini de indreptat si debitat sarma
- aparatura pentru debitare si sudura stalpi din otel cu talpaNoi consideram ca o firma poate creste doar prin calitatea si corectitudinea produselor comercializate , lucru pe care l-am facut si pe care intentionem sa il facem in continuare.
-