Despre Noi – Est Metalcab

Despre Noi

EST METALCAB are la baza o echipa tanara si dinamica care si-a propus sa dezvolte un business serios in domeniul fabricarii si distributiei produselor din sarma.
Productia a inceput inca din 2006 , la nivel de hobby utilizand o masina de plasa cu operare manuala care nu era foarte productiva , intr-u spatiu de lucru foarte mic . Avantajul era ca lucram doar pe comanda si puteam produce dimensiuni de plasa de gard care erau evitate de producatorii mai mari. In anul 2009 am infiintat societatea Est Metalcab pentru a crea un cadru organizat in care sa ne desfasuram activitatea.

Din anul 2011 am inceput sa comercializam si alte produse din sarma cum ar fi panouri bordurte zincate sau panouri gard plastifiate plus sarme si cuie in toata gama de dimensiuni. O dezvoltare mai serioasa am avut in anul 2012 , cand am acizitionat o masina de transport marfa, am creat un birou si am marit spatiul de productie si depozitare. In 2013 am achizitionat doua masini automate pentru impletit sarma pentru a creste considerabil capacitatea de productie. Concomitent am inceput sa stocam marfa pentru a reduce timpul de onorare al comenzilor.

Dorim sa ne dezvoltam productia si pe alte produse , urmand sa mai acizitionam si alte utilaje. Ne distribuim produsele in toata Romania si urmeaza sa mai achizitionam si alte mijloace de transport pentru a raspunde cat mai bine cerintele si nevoile clientilor nostri.

In prezent detinem șase utilaje automate pentru productia de plasa impletita din sarma , unul dintre ele avand capacitatea de a produce latimi pana la trei metri .

Anul 2018 vine cu modificari majore la capacitatea de productie a firmei Est Metalcab . Am pornit productia de sarma ghimpata zincata la bobine de 100 si 200 de metri. In luna mai se lanseaza productia de panouri de gard bordurate pe un utilaj automat. De asemenea se incepe fabricația de plasa sudata zincata la panou.

Noi consideram ca o firma poate creste doar prin calitatea si corectitudinea produselor comercializate , lucru pe care l-am facut si pe care intentionem sa il facem in continuare.
-